NEKTON Crested Gecko Strawberry Pleasure - pokarm dla gekonów orzęsionych z dodatkiem truskawek 250g
Koszty dostawy wybranego produktu
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest PARROT PLANET SP. Z O.O.. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Opis
Opinie
Cechy
Bezpieczeństwo
NEKTON Crested Gecko Strawberry Pleasure - pokarm dla gekonów orzęsionych z dodatkiem truskawek 250g
Opis produktu
NEKTON Crested Gecko Strawberry Pleasure to pełnoporcjowy pokarm z dodatkiem truskawek, zaprojektowany, aby zaspokoić potrzeby gekonów orzęsionych. Pokarm zapewnia zwierzęciu bogatą, zrównoważoną i wszechstronną dietę, która pokrywa zapotrzebowanie na wszystkie niezbędne składniki odżywcze, takie jak węglowodany, białka i minerały.
W naturze gekon orzęsiony żywi się głównie różnymi owocami, a w terrarium wykorzystuje również liczne owady. NEKTON Crested Gecko Strawberry Pleasure łączy oba te składniki, co sprawia, że jest to doskonały wybór do zbilansowanej diety.
Zalecenie żywieniowe:
Zmieszać 1 porcję proszku z 2-3 porcjami wody (ilość odnosi się do objętości). W ciągu około 10 minut powstaje gęsta pasta. Podawać dwa do trzech razy w tygodniu.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w temperaturze od 15 °C do 25 °C. Nie przechowywać w lodówce!
Zalecenie:
Zaleca się dodatkowe podawanie NEKTON-Rep-Calcium+D3 raz w tygodniu dla gekonów, które nie otrzymują wystarczającej ilości światła UVB lub promieni słonecznych i nie wytwarzają wystarczającej ilości witaminy D3.
Wskazówka:
Codziennie dezynfekować naczynia do picia i pojemniki na jedzenie z użyciem NEKTON-Desi-Care, aby zapewnić higieniczne warunki karmienia!
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.